Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-3 (γυναικείο)

Με ήττα ξεκίνησε η γυναικεία μας ομάδα το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν απέναντι στην ομάδα ΑΣ Η Ηλιούπολης με 2-3 (12-25, 25-23, 20-25, 25-20, 11-15) σετ στον εντός έδρας αγώνα που έγινε χθες Τετάρτη.
Η ομάδα μας δεν παρουσίασε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και σε συνδυασμό με το πολύ καλό παιχνίδι της αντιπάλου ομάδας ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Βέβαια φτάνοντας ο αγώνας στο 5ο σετ όλα μπορούσαν να γίνουν αλλά οι λάθος επιλογές μας μετά το 10-10 ήταν ικανές να φέρουν το χάσιμο του σετ και φυσικά του αγώνα.
Το μόνο θετικό είναι ο ένας (1) πόντος της ήττας και σε γενικότερο πλαίσιο η πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να δέσει σαν σύνολο. Εάν το καταφέρουμε αυτό τα αποτελέσματα όσο αναφορά την αγωνιστική μας παρουσία θα είναι πολύ θετικά, σε ένα πρωτάθλημα που όπως φαίνεται θα έχει πολλές ανατροπές.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΣ Ηλιούπολης για την παρουσία της στο γήπεδο και για την δίκαιη νίκη της. Επίσης να ευχηθούμε στη διαγώνιο της ομάδας περαστικά και γρήγορα ξανά κοντά στην ομάδα της.
Η Διατησία των κκ Τσάκα Σ. και Παπαστάμου Π. ήταν πολύ καλή. Γραμματεία η κα Καλιγέρη Μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η αγωνιστική)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ - ΓΣ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1-3
ΑΕ ΡΕΝΤΗ - ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-3
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ - ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Αναβλήθηκε
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ 3-1
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ 1-3
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγωνιστική)

1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  3
-. ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  3
-. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  3
-. ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ  3
---------------------------------------------
5. ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  2
6. ΑΕ ΡΕΝΤΗ  1
7. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ  0
-. ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ  0
--------------------------------------------
-. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ  0
-. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ  0
-. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 0

Ο αγώνας Ευρυάλης - Απολλώνιου αναβλήθηκε λόγω της ανόδου στην Α2 της Ευρυάλης, τη θέση της οποίας στο πρωτάθλημα, αναμένεται να καταλάβει σήμερα ο Άρης Αμφιάλης, ως πρώτος επιλαχών του περσινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.