Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 0-3 (κορασίδες)

Με  ήττα συνέχισαν οι κορασίδες μας απέναντι στο φαβορί του ομίλου Άρτεμις Κορυδαλλού για το πρωτάθλημα κορασίδων Β' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ. Σήμερα Σάββατο 25/10 στο Νέο Κλειστό Ρέντη η  ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα  καλό βόλεϊ έχασε από την Άρτεμις Κορυδαλλού με 0-3 σετ (11-25, 17-25, 21-25).
Το συμπέρασμα από τον αγώνα αυτόν είναι ότι οι αθλήτριες μας μπορούν να παίξουν καλά άλλα τα πολλά και συνεχόμενα λάθη (από έλλειψη αυτοπεποίθησης) και στα 3 σετ έφεραν την ήττα.
Η κόντρα μας με την αντίπαλη ομάδα στο πρώτο σετ κράτησε μέχρι το 10-10, μετά η τραγική πρώτη μπάλα και η ατολμία στην επίθεση έφεραν το 0-1. Στο 2 σετ όλα καλά μέχρι το 15-15 και μετά τα ίδια λάθη με αποτέλεσμα το 0-2. Στο τρίτο σετ με καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα επίπεδα κάναμε το 20-13 και ξαφνικά μόνο με το σερβίς του αντιπάλου, με 11 χαμένες πρώτες μπάλες έγινε το 20-24 για να τελειώσει και αυτό το σετ κάνοντας το 0-3.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού για την δίκαιη νίκη τους και για την πραγματικά πολύ καλή ομάδα που παρουσιάζουν όχι μόνο  αγωνιστικά,  αλλά και ψυχολογικά, έντονη αυτοπεποίθηση ( πίστη  για θετικό αποτέλεσμα) .
Η ψυχολογία στο άθλημά μας είναι το Νο 1. Εάν το καταλάβουμε και εμείς θα γίνουμε καλύτερη ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.