Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

2οΤουρνουά Φιλίας "Παναγιώτα Τζίφα". Θερμές ευχαριστίες.

Την Κυριακή 27/9/2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά φιλίας “Παναγιώτα Τζίφα” που διοργάνωσε ο σύλλογός μας στη μνήμη της αθλήτριας, διαιτήτη και μητέρας Παναγιώτας Τζίφα.

Στις δυο ημέρες του τουρνουά διεξήχθησαν τέσσερα  πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις αθλήτριες λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι περίοδος προετοιμασίας για όλες τις ομάδες.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ομάδες  Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε Αμαζόνες,  Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας (που έκανε πολύωρο ταξίδι από την Καλαμάτα), ΑΕ Αγία Παρασκευή, τους παράγοντες, τους προπονητές και τις αθλήτριες για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους στο τουρνουά αλλά και για τον σεβασμό τον οποίο έδειξαν στην μνήμη της Παναγιώτας Τζίφα.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά για την αφιλοκερδή παρουσία τους στο τουρνουά, μία παρουσία που τιμά τον ίδιο τον σύνδεσμο και δείχνει τον σεβασμό τους στην μνήμη της Παναγιώτας Τζίφα η οποία υπήρξε μέλος του. Θερμές ευχαριστίες και στους διαιτητές του τουρνουά κκ Παπαστάμο Παναγιώτη, Μαριδάκη Παναγιώτη, Τοψιδέλη Παντελή, Τριανταφυλλόπουλο Χρήστο, Καλλιγερη Μαρία, Μεταξά Γεωργία, Γεωργάκη Κυριακή, Κορδετζακη Μαρία, Καντλη Κωνσταντίνα, Βελώνη Γεώργιο
.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμφανείς και αφανείς βοηθούς και συνεργάτες μας οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά μνήμης “Παναγιώτα Τζίφα”. 


Από την επιτροπή διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.