Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗΣ - Α.Ε.ΡΕΝΤΗ 3-2 (γυναικείο)

Η ομάδα μας έχασε στον εκτός έδρας αγώνα της από την ομάδα του ΑΓΟΓ Ευρυαλης με 3-2 σετ  για την 1η αγωνιστική των αγώνων play offs του πρωταθλήματος γυναικών Β' Εθνικής Β' Όμιλος ΕΣΠΕΔΑ. 
Ήταν ο δεύτερος αγώνας με την ίδια ομάδα σε διάστημα μιας εβδομάδας που τελειώνει με πέντε σετ. Τα κορίτσια του Γιώργου Μενδρινού έκαναν  πάλι ένα πολύ καλό αγώνα , απέναντι σε μια ομάδα πραγματικά πολύ καλή με διαφορετικό στόχο από εμάς,με αποτέλεσμα οι πολλοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν πολύ ωραίες φάσεις σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα μας με την καθοδήγηση του προπονητή μας Γ. Μενδρινού από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά και στις λεπτομέρειες έχασε το πρώτο σετ με 25-21. Στην αρχή του δευτέρου σετ είχαμε την ατυχία του τραυματισμού της ακραίας μας Τσιμηλα Βαλια με βαρύ διάστρεμμα, η οποία αντικαταστάθηκε από την μικρή μας κορασίδα Νίκη Βαρβαρελη. Αυτός ο τραυματισμός μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να χάσουμε και το 2ο σετ με 25-19. Σε αυτό το σημείο οι αθλήτριες μας μαζί με τον προπονητή τους κο Γιώργο Μενδρινό και τον έφορο κο Γιώργο Νικολακάκο πείσμωσαν και τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν τα άλλα δυο σετ με 25-27 το 3ο και πολύ πιο εύκολα το 4ο με 9-25. Έτσι φτάσαμε στο 5ο σετ όπου αυτή την φορά το κέρδισε ο αντίπαλος με 15-10.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της  Ευρυαλης  για την δίκαιη νίκη τους και την άριστη φιλοξενία τους, και στην ομάδα μας για την σπουδαία εμφάνισή της.
Περαστικά στην Βάλια μας και γρήγορα κοντά μας.
Άψογη η διαιτησία των κ. Μιχαήλογλου και  Παπαχατζή. Γραμματεία η κ. Τσιτσιπή.
Στον αλλο αγωνα των αγώνων play off ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟ Αιγάλεω  1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγωνιστική play off)

1.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 59
2.
ΑΟ Αιγάλεω 56
3.ΑΟΝ Αργυρούπολης 54
4.ΑΕ Ρέντη 48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.