Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ - ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 1-3 (γυναικειο)

Η ομάδα μας έχασε στον εντός έδρας αγώνα της από την ομάδα του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 1-3 σετ  για την 2η αγωνιστική των αγώνων play offs του πρωταθλήματος γυναικών Β' Εθνικής Β' Όμιλος ΕΣΠΕΔΑ. 
Τα κορίτσια του Γιώργου Μενδρινού έκαναν  πάλι ένα πολύ καλό αγώνα , απέναντι σε μια ομάδα πραγματικά πολύ καλή με διαφορετικό στόχο από εμάς μέχρι τον τραυματισμό της πασαδορου μας Ζένια Καλαφάτη. Εδώ θέλω να σταθώ λίγο και να υπενθυμίσω ότι είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τραυματισμός αθλήτριας μας, ο 1ος ήταν στο πρώτο αγώνα των αγώνων κατάταξης με την Ευρυαλη της ακραίας μας Βάλιας Τσιμηλα. 
Η ομάδα μας με την καθοδήγηση του προπονητή μας Γ. Μενδρινού από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-22. Στο  δεύτερο σετ ξεχάσαμε την καλή εμφάνιση του πρώτου σετ και το χάσαμε εύκολα με 13-25. Στο τρίτο σετ ξαναθυμηθηκαμε την καλή μας εμφάνιση του 1ου σετ αλλά ήρθε η ατυχία του τραυματισμού της πασαδορου μας  με βαρύ διάστρεμμα, η οποία αντικαταστάθηκε από την πασαδορο μας Ερασμία Παλιατσεα. Εδώ σταμάτησε και ο αγώνας για μας παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητριών μας αλλά το σοκ από έναν ακόμη τραυματισμό και μάλιστα συνεχόμενο ήταν τόσο μεγάλο που και να ήθελαν δεν μπορούσαν.
Συγχαρητήρια στην ομάδατου ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ  για την δίκαιη νίκη τους.
Περαστικά στην Ζένια μας και γρήγορα κοντά μας.

Στον άλλο αγώνα των αγώνων play off ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΑΟΝ Αργυρούπολης   3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική play off)

1.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 62
2.
ΑΟ Αιγάλεω 59
3.ΑΟΝ Αργυρούπολης 54
4.ΑΕ Ρέντη 48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.