Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

1. Το τμήμα γυναικών με την νίκη της επί της ομάδας του Ιλίου με 3-0 σετ την Τετάρτη 18/3/15 το βράδυ μπήκε στην καλύτερη τετράδα του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ διεκδικώντας έτσι το πρωτάθλημα.

2. Το τμήμα των παγκορασίδων Α' χθες Κυριακή 22/3/15 πέτυχε την πέμπτη της νίκη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ για την Α' φάση και τερματίζοντας 2η (καλύτερη διαφορά σετ στην ισοβαθμια με ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ) σε σύνολο 8 ομάδων προκρίθηκε στην Β' φάση του πρωταθλήματος.

3. Το τμήμα των παγκορασίδων Β' το μεσημέρι της Κυριακής 15/3/15 πέτυχε την δεύτερη της νίκη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ για την Α' φάση και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

4. Το τμήμα των κορασίδων μας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ (κορασίδων Γ' κατηγορία) προκρίθηκε στο final four και κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας στο μικρό τελικό την ομάδα του Άρη Αμφιάλης χάνοντας στο νήμα την δεύτερη προνομιούχο θέση που θα της εξασφάλιζε την άνοδο της στην Β' κατηγορία  της ΕΣΠΕΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.