Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΗΤΤΕΣ 2 X 2 ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι παγκορασίδων Α' που έγινε το πρωί του Σαββάτου στον  Κλειστό Σαλπεας με αντίπαλο την ομάδα του Πορφύρα  Το ξεκίνημα  ήταν καλό για την ομάδα μας αφού η ομάδα μας νίκησε το πρώτο σετ (22-25).  Στα επόμενα 2 σετ τα αρκετά λάθη της άμυνας μας και  η αγωνιστική άνοδος των αθλητριών του Πορφύρα έφεραν την ανατροπή σε 2-1 σετ (25-14, 25-21). Στο 4 σετ αντιστράφηκαν οι όροι και η ομάδα μας έκανε το 2-2 σετ (17-25). Στο 5 σετ πιο ψύχραιμα τα κορίτσια του Πορφύρα κατάφεραν και το κέρδισαν κάνοντας το 3-2 σετ (15-8).
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες και ευχόμαστε στην αθλήτρια του Πορφύρα Ουρανία Κονταράκη που ασθένησε ξαφνικά και δε στάθηκε δυνατό να αγωνισθεί γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα γεμάτη υγεία. 
Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), ΜΠΑΝΠΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΑΚΑΛΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, 
ΧΥΣΟΛΛΜΑΡΙΑΝΝΑ,  ΛΥΧΝΑΡΑ ΛΥΔΙΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, 
 ΠΕΤΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΕΣΙΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΝΝΕ ΗΡΩ,
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 

Τέλος η ομάδα μας Παγκορασίδες Β' στο παιχνίδι που έκλεισε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις το απόγευμα του Σαββάτου στο Νέο Κλειστό Ρέντη έχασε από την αντίστοιχη ομάδα της Πετρούπολης με 0-3 σετ . Πολύ κακός αγώνας  από την ομάδα μας αλλά για τα πρωτάκια μας στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να μάθουν θα τα έχουν αυτά. 

Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. ΔΡΟΣΙΝΟΥ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, 
ΤΣΙΑΝΤΟΥΚΑ ΛΥΔΙΑ,  ΚΑΡΑΦΑΝΤΗ ΕΦΗ, ΜΠΑΡΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ, 
ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΡΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΝΕΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΑΝΝΑ, 
ΓΚΟΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.