Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η Α.Ε.ΡΕΝΤΗ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Η Διοίκηση της ομάδας μας συγχαίρει το δικό της παιδί, την αθλήτρια Ειρήνη Νικολάκη που φέτος αγωνίζεται με υποσχετική στην ομάδα ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες (ΕΣΠΑΑΑ) για την ανάδειξη της, κορυφαία πασαδόρος του final-4 νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ και της εύχεται υγεία, ευτυχία,καλή πρόοδο στη σχολή της στο πανεπιστήμιο και πολλές επιτυχίες στο άθλημα που αγαπάει, το βόλεϊ. 
Είμαστε υπερήφανοι ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Παρακάτω σας αναδημοσιεύουμαι δυο αναρτήσεις από το site της ΕΣΠΑΑΑ με θέμα τις καλύτερες αθλήτριες του final-4 νεανίδων και από το site της ομάδας ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες με θέμα τον χαραχτήρα της Ειρήνης μας.

site  ΕΣΠΑΑΑ ''Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Σοφία Γκρέκα, αρχηγός του ΓΣ Κηφισιάς Ηρακλή ενώ καλύτερη επιθετικός η Ξένια Μπαλογιάννη του ΑΟΝ Βύρωνος.  Κορυφαία πασαδόρος η Ειρήνη Νικολάκη των ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνωνενώ καλύτερη λίμπερο η Μαριλένα Λύρα του ΓΣ  Κηφισιάς Ηρακλή''.


site  ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ''Μεγάλη χαρά, σε Διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες και φιλάθλους μας, έδωσε η τιμητική διάκριση της Ειρ. Νικολάκη ως καλύτερης πασαδόρου του final-4. Μιας σεμνής κοπέλας, που η αφοσίωσή και εργατικότητά της στη προπόνηση, καθώς και η αγάπη της για το άθλημα, δίνουν τα αποτελέσματα που όλοι μας θαυμάζουμε στους αγώνες Νεανίδων και Γυναικών του συλλόγου μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.