Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Άρτεμις Κορυδαλλού – Α.Ε. Ρέντη: 3 – 0 (Κορασίδες)



Στα πλαίσια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων, σε ένα κατάμεστο γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα η ομάδα μας έχασε στον ημιτελικό από την αντίστοιχη ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού με σκορ 3-0.
Ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, με πολύ καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές αλλά και αρκετά λάθη αποτέλεσμα του άγχους που είχαν όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες.
Σε όλα τα σετ η μία ομάδα ξεκινούσε δυνατά αλλά  στη συνέχεια η άλλη ομάδα  ισορροπούσε  τον αγώνα. Σε όλα όμως τα σετ η ομάδα του Κορυδαλλού ήταν πιο ψύχραιμη, έκανε τα λιγότερα λάθη και κέρδιζε με το ίδιο σκορ (25-20, 25-20, 25-20).
Συγχαρητήρια θα πρέπει να δώσουμε σε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας, αλλά και στην προπονήτρια τους κ. Δροσινού για την απόδοση και τα αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα μας μια ανάσα από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού για τη δίκαιη νίκη της και να την ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία.

Με λάθη η διαιτησία των κκ Λιάκου και Μιχαλίτση χωρίς όμως να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.
 
Άρτεμις Κορυδαλλού: Σαραντέας Γ. (προπονητής), Μανίκα Α., Γκιούρδα Ε., Πολυμίλη Μ., Χατζησταύρου Ε., Μοναχού Ε., Μαστροπέτρου Ε., Πετροπούλου Δ., Χαβιαρίδου Δ., Μενδρινού Π., Τσακιρίδου Π., Δασκάλου Ε., Ραυφτοπούλου Μ.

Α.Ε. Ρέντη: Δροσινού Π. (προπονήτρια), Σταυροπούλου Α., Βαρβαρέλη Ν., Λυχναρά Λ., Κρεμμύδα Μ., Κουκιά Α., Δενάρδου Χ. Πετράκη Ι., Κράνη Ε., Μαννέ Α., Ζίλο Α., Γλυκοφρίδη Θ., Κάραλη Χ.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.