Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ο. Σαρωνικός - Α.Ε. Ρέντη (Κορασίδες): 3 - 0

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων, η ομάδα μας έχασε από την αντίστοιχη του Σαρωνικού με σκορ 3-0. 
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας με 5-10.Όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με 25-18. Στο 2ο σετ παρότι η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ ισορρόπησε το παιχνίδι και έφθασε το σκορ στο 21-20. Όμως κάποια αδικαιολόγητα λάθη έφεραν το σκορ στο 25-22. Στο 3ο σετ η ομάδα μας δεν κατέθεσε τα όπλα αλλά αγωνίσθηκε με πάθος παρότι δεν κατάφερε να γυρίσει το σετ και τον αγώνα. Έχασε με σκορ 25-19. Δίκαιη η νίκη του Σαρωνικού. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Σαρωνικού για τη φιλοξενία τους.
Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες οι οποίες αγωνίσθηκαν κάτω από απαράδεκτες γηπεδικές συνθήκες. Επίσης συγχαρητήρια στους διοικούντες και τις αθλήτριες του Σαρωνικού που κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες έχουν καταφέρει και έχουν παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. 

ΥΓ. Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την ουσία και όχι τις κάλτσες, τα ταμπελάκια, τη διαγράμμιση του χώρου των προπονητών και τα κουδούνια; Φυσικά χρειάζονται και αυτά αλλά να προϋπάρχουν τα βασικά όπως είναι ένα ασφαλές γήπεδο. Και αυτό στην Αίγινα δεν υπάρχει.

 Καλή η διαιτησία των κκ Δρακοπούλου και Νεστορίδη.


 Α.Ο. Σαρωνικός: Παλαβρατζή Δ.(προπονήτρια), Σταθοπούλου Χ., Τζινιέρη Ο., Κλέλλη Α., Μπόγρη Β., Σταθοπούλου Β., Καλαμάκη Μ., Βογιατζόγλου Α., Νεστορίδη Α., Λορέτζου Μ., Βογιατζόγλου Ι., Βογιατζόγλου Α., Καλοκούβαρου Δ.

Α.Ε. Ρέντη: Δροσινού Π. (προπονήτρια), Σταυροπούλου Α., Βαρβαρέλη Ν., Λυχναρά Λ., Κρεμμύδα Μ., Πετράκη Δ., Δενάρδου Χ. Πετράκη Ι., Κράνη Ε., Μαννέ Α., Καραμαλέγκου Σ., Γλυκοφρίδη Θ., Κάραλη Χ.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.