Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα". Θερμές ευχαριστίες.






Την Κυριακή 28/9/2014 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά “Παναγιώτα Τζίφα” που διοργάνωσε ο σύλλογός μας στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας, διαιτήτριας και μητέρας Παναγιώτας Τζίφα.

Στις τρείς μέρες του τουρνουά διεξήχθησαν τέσσερα  πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις αθλήτριες λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι περίοδος προετοιμασίας για όλες τις ομάδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας την ομάδα του Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε Αμαζόνες, την ομάδα του Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου, την ομάδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 που έκανε πολύωρο ταξίδι από την Καλαμάτα, τους παράγοντες, τους προπονητές και τις αθλήτριες για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους στο τουρνουά αλλά και για τον σεβασμό τον οποίο έδειξαν στην μνήμη της Παναγιώτας Τζίφα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά για την αφιλοκερδή παρουσία τους στο τουρνουά, μία παρουσία που τιμά τον ίδιο τον σύνδεσμο και δείχνει τον σεβασμό τους στην μνήμη της Παναγιώτας Τζίφα η οποία υπήρξε μέλος του. Θερμές ευχαριστίες και στους διαιτητές του τουρνουά κκ Παπαχατζή Πέτρο, Κουβέλη Αλέξανδρο, Κότσυφα Βλάση, Μπενίση Παναγιώτα, Μαριδάκη Παναγιώτη, Πετρόπουλο Βασίλη και Κουρκλιούρου Αγγελική 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γιατρό μας κυρία Δέσποινα Σμυρλόγλου η οποία με την παρουσία της μας έκανε να νιώθουμε πιο ασφαλείς, τις αθλήτριες των ακαδημιών μας για την βοήθεια τους στους αγώνες και όλους τους εμφανείς και αφανείς βοηθούς και συνεργάτες μας οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή του τουρνουά μνήμης “Παναγιώτα Τζίφα”. 

Από την επιτροπή διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.