Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Απονομές τουρνουά "Παναγιώτα Τζίφα"

Σε αυτό το τουρνουά δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, υπήρχαν ομάδες που με την συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο έδειξαν το σεβασμό τους απέναντι στην ''Παναγιωτα Τζιφα''.
Γι' αυτό όλες οι ομάδες τιμήθηκαν με τα ίδια αναμνηστικά 
Το σήμα στα αναμνηστικά ήταν το σήμα της ομάδας της περιόδου εκείνης.   
Τα αναμνηστικά του τουρνουά

Απονομή αναμνηστικών στους διαιτητές από τον κ. Νικολακάκο Γεν. Αρχηγό της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ



Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην ομάδα ΑΟ Θρίαμβος από απο το μέλος του ΔΣ της ομάδα μας και σύζυγο της ''Παναγιωτας'' κ. Παπουτσιαν Λευτέρη.

Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην ομάδα ΑΕ Ρέντη από τον εκπρόσωπο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ κ. Φάνη Τσάκωνα




Απονομή πλακέτας στην αθλήτρια της ομάδας μας και κόρη της ''Παναγιωτας'' Παπουτσιαν Ελισάβετ από τον Γεν. Αρχηγό της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ κ. Νικολακακο Γιώργο.

Απονομή πλακέτας στον εκπρόσωπο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ κ. Φάνη Τσακωνα απο το μέλος του ΔΣ της ομάδα μας και σύζυγο της ''Παναγιωτας'' κ. Παπουτσιαν Λευτέρη.

Απονομή μεταλλίων στην ομάδα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ 1888 από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας κ. Σταυρόπουλο Γιάννη.

Απονομή κυπέλλου στην ομάδα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ 1888 από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου μας κ.Σπύρο Νικολάκη
Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην ομάδα ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ το μέλος του ΔΣ της ομάδας μας και σύζυγο της ''Παναγιωτας'' κ. Παπουτσιαν Λευτέρη.

Απονομή μεταλλίων στον προπονητή κ. Σπύρο Νικολάκη και έφορο κ. Πέτρο Γεωργόπουλο της ομάδας ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων της ομάδας μας κ. Σταυρόπουλος Γιάννης προσφέρει αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας στον έφορο του Μεσσηνιακού ΓΣ 1888 κ. Χρήστο Ζεριτη.


Ο έφορος τους Μεσσηνιακού ΓΣ 1888 κ. Χρήστος Ζεριτης απονέμει το ιστορικό της ομάδας του σε πάπυρο στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας κ. Σταυρόπουλο Γιάννη.

Ο έφορος τους Μεσσηνιακού ΓΣ 1888 κ. Χρήστος Ζεριτης απονέμει το λάβαρο της ομάδας του  στην αθλήτρια της ομάδας μας και κόρη της ''Παναγιωτας'' Παπουτσιαν Ελισάβετ.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας κ. Σταυρόπουλος Γιάννης προσφέρει αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας στον έφορο της ομάδας ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ κ. Γεωργοπουλο Πέτρο 


Η ''τυπικα'' νικήτρια ομάδα του τουρνουά ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.