Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ε. Ρέντη – Α.Ε. Ρέντη: 2 – 1


Μη παραξενεύεστε με τον τίτλο της σημερινής μας ανάρτησης.

Σήμερα στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων έγινε ο αγώνας μεταξύ του 1ου λυκείου Καλλίπολης στο οποίο έπαιζε η Ειρήνη μας και του λυκείου της Ιωνιδείου σχολής στο οποίο έπαιζε η Αφροδίτη μας. Δύο κορίτσια με ήθος, συνέπεια, καλές μαθήτριες αλλά και εξίσου καλές αθλήτριες.

Ήταν ένας «εμφύλιος» αγώνας τον οποίο κέρδισε η ομάδα της Ειρήνης με σκορ 2-1. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας ο οποίος θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον ημιτελικός. Δυστυχώς όμως η κλήρωση είχε άλλη άποψη. Μεγάλο  πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες, καλή τεχνική και βόλεϊ που πιθανόν να ζήλευαν αρκετές ομάδες κορασίδων. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αρκετά από τα κορίτσια που έπαιξαν αγωνίζονται στις ομάδες τους αλλά υπήρχαν και πολλά κορίτσια που δεν παίζουν σε καμία ομάδα και απλά αγαπούν το άθλημα στις οποίες θα πρέπει να δώσουμε επίσης συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητά τους και την απόδοσή τους.

Μπράβο και στα δύο κορίτσια μας και να ευχηθούμε στην Ειρήνη μας καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και στην Αφροδίτη μας καλή πρόοδο.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.