Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Σήμερα Παρασκευή με την τελευταία προπόνηση των παγκορασίδων  τελείωσε η αγωνιστική δραστηριότητα όλων των τιμημάτων μας.
Ευχαριστούμε θερμά  τους προπονητές μας, τις αθλήτριες όλων των τιμημάτων και φυσικά όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους
.
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ



Καλό ταξίδι στην μητέρα και στις τέσσερις αθλήτριες της ομάδας του Αγίου Στέφανου. Σύσσωμο το ΔΣ,οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των άδικα χαμένων θυμάτων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Τρία φιλικά έδωσαν τις τελευταίες 10 ήμερες οι παγκορασιδες μας με τις ομάδες Πειραϊκός Σύνδεσμος, Θριάσιο και ΑΣ Πέρα.
2.Τις τελευταίες προπονήσεις θα κάνουν όλα τα τμήματα της ομάδας μας την εβδομάδα που μας έρχεται.

Αναλυτικά:

Γυναίκες-Κορασίδες: Τετάρτη 21:00, Παρασκευή 19:00.

Παγκορασίδες: Τετάρτη 15:30, Παρασκευή 15:30.

Ακαδημίες: Τρίτη 15:30, Πέμπτη 15:30.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Εκδρομή 2013

Την Κυριακή 16-6-2013 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή των τμημάτων γυναικών και κορασίδων του συλλόγου μας. Η επίσκεψη στη Χαλκίδα και μετέπειτα στη Δροσιά επέτρεψε σε όλους μας να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τα προβλήματα και την καθημερινότητα.
Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μην ξεχνάμε ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται!!!


 


































Οι ακαδημίες της Α.Ε. Ρέντη στο Παναθηναϊκό στάδιο

Το Σάββατο 15/6/2013 πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο η μεγάλη γιορτή του mini volley η οποία ανήκει ήδη στις επίσημες διοργανώσεις ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρησης. Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά από όλη την Ελλάδα ανάμεσα τους ήταν και παιδιά των ακαδημιών της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε, για μιά σκόμα φορά τους προπονητές μας αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών μας για τη συμμετοχή  τους.
 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Πειραϊκός Σύνδεσμος - Α.Ε. Ρέντη Κορασίδες (Φιλικό)

Οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων μας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών έγινε την Παρασκευή 14-6-2013 φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των κορασίδων και της αντίστοιχης ομάδας του Πειραϊκού Συνδέσμου στο βοηθητικό γήπεδο Π. Σαλπέας.
Ήταν ένας αγώνας για να ξεφύγουν τα παιδιά από το άγχος των εξετάσεων αλλά και τη ρουτίνα των προπονήσεων.  Οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έβγαλαν κάποια συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 1-3 ( 25-17, 22-25, 19-25, 22-25).
Ευχαριστούμε τον Πειραϊκό Σύνδεσμο για την πρόσκληση αυτή αλλά και τη φιλοξενία του.
Είναι πιθανό να γίνουν και άλλα φιλικά μέχρι το τέλος των προπονήσεων.

Εκδρομή

Την Κυριακή 16-6-2013 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή του συλλόγου για τα αγωνιστικά τμήματα γυναικών νεανίδων και κορασίδων. Υπάρχει μία μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα όσον αφορά το μέρος που θα επισκεφθούμε. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

08:00      συνάντηση στην πλατεία μπροστά από το γήπεδό μας.
08:15      Αναχώρηση για τη Χαλκίδα με στάση για καφέ.
11:00      Αναχώρηση για τη Δροσιά για μπάνιο, φαγητό και beach volley.
18:00      Αναχώρηση για Αθήνα.

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ως προς τους χρόνους παραμονής σε κάθε μέρος.


ΤΑ ΜΙΝΙ VOLLEY ΤΗΣ Α.Ε.ΡΕΝΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


Σήμερα Σάββατο 15/6 τα μίνι της Α.Ε.Ρέντη θα βρεθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την μεγάλη γιορτή του Μίνι Βόλεϊ του Καλλιμάρμαρου ,το οποίο ανήκει ήδη στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα FIVB Volley All Festival, όπου περισσότερα από 1.000 παιδιά αναμένεται να δώσουν το «παρών». Μαζί τους τα μέλη της Διοίκησης Α. Νικολάκης, Γ. Νικολακάκος και οι προπονητές μας Γ. Μενδρινός, και Π. Δροσινού.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Π. Πετράκη για την βοήθεια του στη μετακίνηση των ομάδων μας. 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 8-6-2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο γήπεδο Σαλπέας το τουρνουά mini volley ΕΣΠΕΔΑ για την 3 αγωνιστική με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ε. Ρέντη, Πειραϊκού Συνδέσμου, ΑΕ Αρμενική, ΓΑΣ Ιάσων, ΑΟΦ Πορφύρα και Α.Σ. Φοίνικα. 






Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΑΛΠΕΑΣ

Συνέχεια για τα μίνι μας το Σάββατο 8 Ιουνίου ώρα 09.00 - 13.00 στο γήπεδο Π. Σαλπέας (3ος  όμιλος). Τα παιδιά μας θα πρέπει να βρίσκονται στο Νέο Κλειστό Ρέντη στις 08:30 η στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η τρίτη αγωνιστική των μίνι της ΕΣΠΕΔΑ στις 08:40.

ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τουρνουά mini volley



Το Σάββατο 1-6-2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τουρνουά mini volley με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ε. Ρέντη, Πειραϊκού Συνδέσμου και Α.Σ. Φοίνικα. Κάθε σύλλογος δημιούργησε ομάδες των τριών αθλητριών. Κάθε  ομάδα αγωνίσθηκε τουλάχιστον σε τρεις αγώνες.
Νικητής αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά το βόλλευ.
Στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από την ομάδα μας σε όλα τα παιδιά.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, ευχαριστούμε τους γονείς για την υπομονή τους και τέλος ευχαριστούμε τόσο τον Πειραϊκό Σύνδεσμο όσο και τον Α.Σ. Φοίνικα για τη συνεργασία τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μόχθησαν (προπονητές, παράγοντες, φίλους κλπ) για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά αυτό.


















Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.